Nye bøker denne uken

Ny uke – nye bøker! Og denne uken kan du glede deg dersom du leser Østenfor sol eller Livsarven! Du finner fortsettelsene på begge seriene i en dagligvarehandel eller kiosk nær deg i morgen!

Livsarven, bok 34: Svik og kjærlighet
Aksel tenker mye på hvem som skal overta Gimle etter ham. Abelone kan ikke tilgi at han spurte Isak bak Jørgens rygg. Men de får andre bekymringer da odelsgutten blir funnet livløs i robåten.  Ellen trives som lærerinne på barnesanatoriet, hun som ikke har blitt velsignet med egne barn. Ulrik virker helt oppslukt av arbeidet sitt, men også av en ung kvinnelig student …

«Jeg har forvaltet familiens arv i en generasjon nå, og det er min plikt å gi den videre.» Aksel tok et skritt tilbake. «Jeg må innrømme at jeg ikke hadde trodd at det ville ende slik.» Stemmeleiet ble høyere og kraftigere. «Vet dere hva dette er?» spurte han brått og holdt en konvolutt i været. «Nei? I så fall skal jeg fortelle dere det.»

Østenfor sol, bok 9: Betroelser
Mens Laura er fanget i kjelleren på Vindfall, får Simone annet å tenke på. Bendik kommer for å hente henne til Strandeby i all hast. Noe fryktelig har hendt hos familien Brockenhuus, og de trenger Simones hjelp. Først da hun kommer frem, får hun vite den fulle og hele sannheten …

Midtveis i måltidet kom Pernille styrtende. Hun var svært oppskaket.
«Noe så grusomt! Det forbaskede kvinnemennesket! Ja, jeg har advart dere flere ganger, og ikke skjønner jeg hvorfor dere har nølt med å få henne ut av huset. Hvis dere hadde fulgt mine råd, ville ikke dette ha hendt.»
Først da lot hun til å oppdage Simone, og sperret opp øynene.