Stor manuskonkurranse: Vinn 200 000!

Har du en god idé til en ny serieroman eller kjenner noen som skriver?
NÅ KAN DU DELTA I CAPPELEN DAMMS STORE MANUSKONKURRANSE!

Cappelen Damm og NorskeSerier er på utkikk etter nye forfattere og inviterer alle skriveglade til å delta i konkurransen. Vi ønsker å komme i kontakt med alle som har en god historie å fortelle, en historie du kanskje har tenkt på lenge, eller allerede har begynt å skrive på.

VINNEREN AV KONKURRANSEN PREMIERES MED HELE 200 000 KRONER!

Ønsker du å delta?
Send oss din historie! Vi trenger minst fem prøvekapitler (ca. 20 000 ord) fra første bok og en kort beskrivelse av handlingen i de fem neste bøkene. Vi vil gjerne vite hvordan du har tenkt at serien skal utvikle seg. Du velger selv stedet for handlingen og fra hvilken tidsepoke du vil skrive fra. Vi søker den historien du brenner for!

Tidligere manuskonkurranser har vist at det ikke bare vinneren som vil bli utgitt. Vi har blitt kjent med mange nye forfattere med gode fortellerstemmer, glød og engasjement! Klikk her for å lese hvordan det har gått med vinnerne av noen av de tidligere manuskonkurransene våre.

Konkurranseregler:
Fristen for innsendelse av manus er 1. oktober 2012.
Alle bidragsytere er anonyme til vinneren er kåret. Vinneren kåres av NorskeSeriers redaksjon.

Innsendelse av manus:
Du kan sende inn manuset ditt per e-post eller vanlig post.
E-post: manuskonkurranse@cappelendamm.no
Post: Cappelen Damm, manuskonkurranse, 0055 Oslo

Har du ytterligere spørsmål?
Ta kontakt med Thorhild Berg på tlf. 21 61 74 51 (kl. 09.00 – 15.00)

Hør redaksjonssjef Bjørg Larsen Rygh fortelle om manuskonkurransen!