Nye bøker denne uken

Flammedans og Livet i Bergfoss er de seriene som kommer med nye bøker i morgen!

Kjøper du bøkene i dagligvare eller kiosk? Som abonnent får du bøkene tilsendt før salgsdato! Les mer om alle abonnementsfordelene her.

Flammedans 47: Sigøynere
Med hendelser som har satt dype spor i Anna og familien hennes, forlater de Lillehammer. I hælene på dem kommer Janusfølget, og en natt finner hun Holgers leie forlatt. Redselsslagen stormer hun gjennom natten, til et tjern hvor hun er sikker på at sønnen har druknet seg i håp om å møte Alako, måneguden.

Tjernet var større enn hun trodde.
Hun ble stående med hendene mot lårene. Hun slet med pusten. Hvor hadde Holger blitt av?
Da hun reiste seg og skulle gå videre, oppdaget hun teppet på bakken. Hun løftet det, luktet på det, og var ikke i tvil. Det var Holgers!
Skrekken slo ned i henne. Han hadde druknet! Han hadde gjort som i historien! Vannet fosset om føttene og serken hennes da hun løp ut i vannet.
– Holger! Holger! ropte hun. Navnet hans kastet seg over vannflaten, mot lave bjørketrær og nesten naken vidde. – Holger!

Livet i Bergfoss 11: Taushetens tale
For Anette og Ulf begynner et nytt liv. Hun mister barnet, hun sier opp prestestillingen og de flytter fra Fredly. Men midt i all sorg og forandring finner de en trygg ro. Asbjørn Olsen, broren til Arve og Axel, flytter hjem til Bergfoss. Med på flyttelasset er tvillingdøtrene Elsa og Inga – og kona Sylvia, som bærer på en tung hemmelighet hun ikke kan røpe for noen, aller minst for Asbjørn. Hjemme hos Jørn og Vigdis tar lørdagskvelden brått en annen vending da det uventet ringer på døren:

Utenfor sto Jens, Jørns femten år yngre bror. Han var ikke alene. En jente med langt, sort hår, gyllen hud og et skremt uttrykk i de mørke øynene holdt et fast tak i den ene hånden hans. – Dette er Samira, forklarte Jens. – Vi giftet oss i formiddag.