Konkurranse for alle

I årets manuskonkurranse etterlyser vi «nye fortellerstemmer». Men det betyr ikke at vi bare tar imot manus fra ivrige skribenter som aldri har prøvd å skrive en bok før. Vi tar imot manus fra alle som har en historie å fortelle! Det gjelder selvsagt også forfattere som allerede er ute med en serieroman – eller som har avsluttet en serie.

Konkurransen er for alle, absolutt alle! Og vi gleder oss til å lese alt som kommer inn!

Ønsker du å delta?
Vi trenger minst fem prøvekapitler (ca. 20 000 ord) fra første bok og en kort beskrivelse av handlingen i de fem neste bøkene. Vi vil gjerne vite hvordan du har tenkt at serien skal utvikle seg. Du velger selv stedet for handlingen og fra hvilken tidsepoke du vil skrive fra. Vi søker den historien du brenner for! Våre lesere er i alle aldre, både menn og kvinner, men de aller fleste er voksne kvinner.

Konkurranseregler:
Fristen for innsendelse av manus er 1. oktober 2012.
Alle bidragsytere er anonyme til vinneren er kåret. Vinneren kåres av NorskeSeriers redaksjon.

Innsendelse av manus:
Du kan sende inn manuset ditt per e-post eller vanlig post.
E-post: manuskonkurranse@cappelendamm.no
Post: Cappelen Damm, manuskonkurranse, 0055 Oslo

Har du ytterligere spørsmål?
Ta kontakt med Thorhild Berg på tlf. 21 61 74 51 (kl. 09.00 – 15.00)

0 kommentar(er).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *