Nye bøker denne uken

I dag, 7. januar, er det to nye seriebøker i salg – Alvestad 17 og Arvesynd 18! Klikk på linkene under for å lese et utdrag fra bøkene!

Alvestad 17: En fiende ved bordet
– Vær så snill, Edvard, ikke gjør det.
Bønnen i Ingrids stemme fikk ham på bedre tanker. Han reiste seg og skrittet vekk fra motstanderen. Foldet kniven sammen og stakk den i lommen.
– Du er ikke verdt det, sa han hardt.
Kristoffer Bakken hadde snudd seg over på siden. Hånden hans famlet etter kniven.
– Han forsøkte å drepe meg, dere så vel det? Kristoffer Bakken  snudde seg mot de som sto rundt, øynene hans lyste rasende.

Arvesynd 18: Søstre
Mali og hennes nærmeste gjennomgår et mareritt. Børen er så tung at Mali ikke tror hun makter å bære den, men livet må gå videre. Vesledatteren til Herborg og Oja skal døpes, og Laura tropper opp i selskapet – ubedt. Hun gjør Mali rasende
med alle hentydningene sine, og hun flørter åpenlyst med Håvard. Dorbets bryllup står også for døren. Mali ser på sin vakre, sorgløse datter og gjør seg tanker om fremtiden hennes.

– Å vara gift er ikkje berre ei dans på roser, Dorbet. Ein lyt gjera det best ut av det livet ein får.
– Det hørtest kjøle dystert ut, sa Dorbet. – E skal få han Ola til å tak meg med til byen og på festa. E har ikkje tenkt å gå rundt i forkle og hodeskaut dag ut og dag inn og berre vara prektig ungkjerring.
Det var nettopp det Mali var redd for. Hun håpet Dorbet ville vokse med oppgaven. Hvis ikke … Hun skuttet seg. Det lå alltid som en nagende uro i underbevisstheten hennes at Dorbet skulle finne på noe dumt.
– Må du verta løkkelig, Dorbet min, sa hun lavt.