Skrivekurs med Eva – på Mallorca

Alltid hatt lyst til å skrive, men ikke kommet i gang? Mangler du kunnskap om grepene som behøves for å fortelle historien slik du ønsker å skrive den? Lurer du på om historien din fenger eller hvordan du  skal få den enda mer medrivende?

Våren 2014 arrangerer forfatteren av Storgårdsfolk, Eva Stensrud, skrivekurs på deilige Mallorca! Her møter du likesinnede i vakre og fredelige omgivelser.

Kurset skal gi inspirasjon til å sette i gang med egne prosjekter eller fortsette arbeidet med noe som allerede er i gang. Man arbeider i en eller to økter hver dag, og kurset er en blanding av korte forelesninger, arbeid i plenum og i mindre grupper. Det blir også tid til litt fritid, enten til å foreta seg noe på egenhånd eller fordype seg i skrivingen.

Kurset skal være lystbetont, og Evas intensjon med kurset er at folk skal skrive fordi de ønsker å bli lest!

Kurset varer en uke og holdes sannsynligvis første gang i april 2014. (Datoer ikke fastsatt enda, men det blir enten tidlig eller  sent i april, sannsynlig 1. – 8. eller 22. – 29. Dersom interessen er stor, kan det bli et kurs allerede i oktober  2013. Det blir et begrenset antall deltagere.

Vil  du vite mer om kurset? Besøk Evas nettside!

En dukkert mellom skrivingen frister kanskje? Foto: Alejandro Sánchez Marcos, Creative Commons
Markedet i Santanyi, hvor kurset avholdes. Foto: GanMed64, Creative Commons