Nye bokpakker på Elleville dager

I sammenheng med salget vårt Elleville dager nå i mars, har vi lansert 4 nye ferdige serier som komplette bokpakker. Endelig kan dere plukke opp I krig og kjærlighet, Lokketoner, Barn av stormen og Amulettens kraft i sin helhet! Kanskje kjenner dere dem fra før? Under har vi laget en liten introduksjon til hver av seriene.

 
Kristiansen-SkjebnearI krig og kjærlighet
Året er 1939. Stedet er Trysil. Skjebnetungt drama om liv og død, kjærlighet og svik

Kristin Audine Svendsen vokser opp på en gammel husmannsplass med en tømmerstue og et lite fjøs som er omgjort til smie. Faren er smed. Han var opprinnelig svensk, tidligere rallar, og mistet hele familien sin i tæring. Moren til Kristin er fra gården Lia, som husmannsplassen var lagt under. Kristin har tre småsøsken, og familien har nok av mat, men lite av annen overflod.
Kristin har en lykkelig oppvekst med kjærlige foreldre, men problemene starter når hun forelsker seg i Jan Bjørnstad, sønn av Trysils største skogeier. Med krigen kommer valg som får store konsekvenser for Kristins liv. Serien er på  46 bøker.
 
 
 

Lokketoner1_Forside (1)Lokketoner
Fra kirkegården lyder de spede tonene fra en seljefløte, myke og lokkende. Synnøve er en av ungdommene som går for presten dette året. Hun følger tonene, og gradvis oppstår det et bånd mellom henne og fløytespilleren, fattiggutten Bent Røysa.
Synnøves bestemor ser ikke på dette vennskapet med blide øyne. Hun ønsker seg vekk fra sulten og armoden på den vesle husmannsplassen, og vil at Synnøve skal gifte seg rikt – og hun har allerede sett seg ut en passende kandidat: Oddvar Einbakk. Han gjør sine hoser grønne hos Synnøve, som kjenner sin plikt.
Over den vakre bygda hviler skyggen av gården Storset. Herren der, den forhatte dragonløytnant Lars Storset, bruker plassfolket som brikker i sitt eget maktspill.

Serien er skrevet av forfatteren av Jordmoren, og er på 12 bøker.
 
 
 

PUST1Pust – Amulettens kraft
Vardø, 1913. Nitten år gamle Julianne har levd en beskyttet
tilværelse i hjembyen, inntil hun møter russiske Mikhail og forelsker seg i ham. Hun blir med ham til havnebyen Arkhangelsk i Russland, der de gifter seg og stifter familie, og Julianne kastes ut i voksenlivet i en ny og ukjent verden.

Noen få år senere er Russland preget av revolusjon og krig, og tvunget av hungersnød og uro forlater Julianne byen sammen med den fire år gamle sønnen, Alexander, og svigerinnen, Tanja. Det blir en farefull ferd, med en kamp mot elementene og menneskers ondskap.

Amulettens kraft tar deg med på en uforglemmelig og dramatisk reise i sorg og nød, kjærlighet og glede serien er på 7 bøker.

 

 

PUST8_Barn.av.Stormen1Pust – Barn av stormen
Sytten år gamle Agnete elsker friheten. Hun elsker Jomfruland, øya hun bor på, og hun elsker det ville havet. Men mest av alt elsker hun Johannes, den vakre, gåtefulle jegeren som skyter fugler og stopper dem ut. Men på grunn av ondt blod mellom Agnetes og Johannes’ familie har kjærligheten dårlige kår, og den fremmede, mørkhårede mannen som av og til kommer til henne i syner, gjør henne forvirret.

Barn av stormen tar deg med til Jomfruland mot slutten av 1700-tallet, der du kan følge losdatteren Agnetes hverdag i et vakkert, men værhardt landskap. Serien er på 18 bøker.

 
 
 
 

For å se den komplette listen over ferdigskrevne serier på tilbud klikk her