Førjulsgave til deg: Få Heksagon på besøk før jul!

HeksagonDet nærmer seg jul, og i år har vi ordnet en ekstra fin julepresang til deg og dine. Sammen med Christin gir vi bort forestillingen om Heksagon til neste generasjons serielesere – helt gratis og der du bor!

Christin Grilstad Prøis, forfatteren av Livets lenker, har mange jern i ilden, og før jul er det ekstra travelt. Da reiser hun land og strand rundt med barneforestillingen Heksagon og julestria. Dette er en varm, stemningsskapende og morsom musikalsk juleforestilling om ventetid og vennskap basert på barneboka Heksagon og skyggene. Forestillingen passer for barn fra 4 – 10 år.

Har du lyst på besøk av Christin og Heksagon?
Kjenner du noen som fortjener en oppmuntring i førjulstida? Sammen med Christin gir vi bort en Heksagon-forestilling i førjulsgave! Med andre ord: Christin reiser dit du bor og setter opp forestillingen for noen du synes fortjener det! Vet om en skoleklasse, en barnehage, et bibliotek, en forening, eller kanskje til og med en hel bygd, som fortjener å se Heksagon før jul? Vi trekker ut en heldig vinner som får Christins teaterforestilling i gave!

Forestilling og foredrag
Christin kan også kombinere besøket med et foredrag på byens/bygdas bibliotek. I foredraget sitt forteller hun om hvordan en serieroman blir til; om veien frem, refusjonene, utfordringene og det faktiske arbeidet som ligger bak utforming og gjennomføring av en romanserie, med særlig vekt på historisk research.

Hvordan bli med i trekningen
Send en e-post til norskeserier@cappelendamm.no. Der forteller du hvem du er, hvor du bor, hvem som fortjener en Heksagon-forestilling og når det kan passe at Christin kommer på besøk. Vi trekker en heldig vinner i slutten av november.

Håper å høre fra deg!

Jul

 

0 kommentar(er).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *