Heksagon kommer til Christoffers barnehage!

Heksagon2For noen uker siden annonserte vi at Christin Grilstad Prøis og NorskeSerier ønsket å gi bort en juleforestilling om Heksagon i førjulsgave. Hvert år før jul reiser Christin land og strand rundt med forestillingen Heksagon og julestria, og i år ville vi at dere også skulle få oppleve Christins varme og stemningsskapende juleteater.

Mange skrev til oss med forslag til noen som trengte en oppmuntring før jul, og en av dem var mormoren til Christoffer Severin. Hun skrev:

Hei!

Jeg er mormor til Christoffer Severin i Betanien Barnehage i Fyllingsdalen i Bergen. Jeg ønsker så sterkt at denne koselige barnehagen skal få besøk av Heksagon. Det hadde gledet meg som mormor enormt, og det hadde vært kjempeoverraskelse for alle barna og de ansatte i barnehagen. TENK så mange små som hadde fått en fantastisk flott overraskelse og en kjekk opplevelse.

God jul til dere alle sammen!

Hilsen mormor Astrid

I dag kan vi med glede fortelle at Astrids ønske blir oppfylt! Allerede neste uke kommer Heksagon på besøk til Betanien barnehage i Fyllingsdalen, hvor alle barna får en magisk førjulsopplevelse med sang og musikk.

Både Heksagon og bestevennen Boboz gleder seg masse til å komme på besøk!

Heksagon