Se lanseringsfilmen til Hjertets røst

Nå begynner mange av abonnentene våre å motta første bok av Hjertets røst i posten, og endelig er også lanseringsfilmen ferdig. Med andre ord: Lanseringsdagen 8. februar nærmer seg med stormskritt! 

Som vanlig er vi kjempespente på hva du synes! Sigrid Lunde har opparbeidet seg en stor fanskare etter lanseringen av Jordmoren i 2007, så vi vet at veldig mange gleder seg til å lese Sigrids nye serie.

Kanskje noen også vil kjenne igjen navnet Gjertrud fra Jordmoren? Der møtte du henne som gammeljordmoren. 🙂 Serien står imidlertid på egne ben, så du trenger ikke å ha lest noen av Sigrids andre serier før du leser Hjertets røst.

HER KAN DU SE LANSERINGSFILMEN: 

Omslag - Hjertets røstEn uforglemmelig kjærlighetshistorie
Spent på hva Hjertets røst handler om? Her er en liten smakebit:

En reisekiste, en gammel bibel og en splitter ny jordmorveske er alt Gjertrud har med seg når hun kommer til Sæterdalen i det Herrens år 1899. Jordmorlønnen utbetales like ofte i egg eller smør som i penger, og Gjertrud har ingen mann til å forsørge seg, så det er smått stell i jordmorhuset. Men hun klager ikke, for hun har et brennende ønske om å hjelpe bygdens kvinner.

Gjertrud blir vel mottatt, men mange undrer seg på hvorfor hun er ugift. Det mangler i hvert fall ikke på oppmerksomhet fra bygdens menn. Håndverkeren Aslak gjør seg rett som det er en tur opp til jordmorhuset, og hun ser varme i det blå blikket hans. Selv ønsker hun også å finne en livsledsager, men hun holder igjen. For inne i henne er det et mørke; en synd som gjør at hun trekkes mot det forbudte …

Få første bok gratis!
Alle som abonnerer på en serie fra NorskeSerier, vil motta første bok. Dersom du ikke abonnerer på en serie fra oss, kan du bestille boken helt gratis på nettsiden vår.

Lyst til å abonnere?
Som abonnent på Hjertets røst nyter du godt av flere fordeler du ikke får ved å kjøpe bøkene i dagligvarehandel eller kiosk. Som velkomstgave får du en elegant lommebok, og den første boken i abonnementet ditt er alltid gratis. Bøkene koster deretter kr 89,90,- og blir sendt rett hjem til deg uten ekstra kostnad. Klikk her for å abonnere.

GLED DEG TIL Å LESE!