Konkurranse: Vinn Misteltein-sjal strikket av Elisabeth Hammer!

Misteltein1_ForsideI NorskeSerier-redaksjonen har vi høye krav til bøkene våre. Vi har verdens dyktigste forfattere som finner på de herligste historier og handlinger, som dikter opp de skjønneste og grusomste personligheter, og som deler av sin ustoppelige fantasi med oss og dere lesere. 

På forlaget veileder vi forfatterne våre og diskuterer handlingsforløp og litterære valg. Det gjøres på forhånd, så jeg som redaktør vet som regel hva som kommer til å skje når jeg går gjennom manus – som regel … For dere skjønner, forfatterne, de er noen luringer.

Når jeg leser Misteltein av Elisabeth Hammer, synes jeg det er så spennende at jeg har vanskelig for å legge fra meg manus, selv når Elisabeth har informert meg om handlingen på forhånd. Men da jeg leste gjennom et manus for ikke så lenge siden, kom jeg over noe som fikk meg til å stusse. For dette hadde ikke Elisabeth fortalt meg noe om. Hovedpersonen Selma stifter et nytt bekjentskap, og den hun blir kjent med heter intet annet enn fru Landegaard.

Har du hørt navnet før?

Hvis ja, fortell oss hvor i kommentarfeltet under, og bli med i trekningen av en gavepakke med det vakre Misteltein-sjalet, en signert bok og tre unike Misteltein-postkort.

Sjalet har Elisabeth strikket selv, og det er helt likt sjalet Selma arver etter sin mor i bok 1. Boken er signert av Elisabeth.

Lykke til! Vinneren trekkes onsdag 18. mai.

VINNEREN ER NÅ TRUKKET, OG DEN HELDIGE ER: 

CECILIE GRIMSTAD!

Gratulerer, Cecilie. Premien er snart på vei til deg. 🙂

Sjalet den heldige vinneren får i premie! Foto: Kjersti Iversen.
Sjalet den heldige vinneren får i premie! Foto: Kjersti Iversen.