Misteltein ved veis ende

Siste bok i Misteltein-serien er nå i salg, og vi må si farvel til Selma. Elisabeth Hammer benytter anledningen til å sende en hilsen til alle som har fulgt henne på veien:

Kjære leser!

Da var historien om Selma kommet til veis ende, og jeg vil få takke dere som har fulgt henne på reisen. Jeg elsker å skrive, men det hadde jeg ikke hatt muligheten til å gjøre om ikke det var for dere som leser. Så jeg er svært takknemlig, og jeg håper at jeg har gitt dere god underholdning underveis.

Opp gjennom årene har jeg fått massevis med inspirerende og hyggelige tilbakemeldinger, som har gitt meg stor glede og støtte til å fortsette å dikte historiene mine. Det setter jeg enormt pris på, og det motiverer meg nå når jeg skal i gang med nye historier.

For flere vil det bli. Jeg jobber videre, og vi møtes forhåpentligvis igjen om ikke så lenge.

Jeg vil også rette en dyp takk til alle på forlaget, konsulent og illustratør, samt til familien min. Uten dere ville ikke Misteltein vært til!

Elisabeth Hammer

Her er noen av mine gode minner fra Misteltein:

Bokhylle med komplett serie
Min bokhylle med komplett serie.
Misteltein på bestselgerlisten
Sommeren for to år siden hadde Misteltein to titler inne på Digitalboks bestselgerliste!
faksimile anmeldelse start
Anmeldelse i VG da Misteltein begynte.
 Misteltein i trærne brakkene på Karljohansvern
Misteltein i trærne ved brakkene på Karljohansvern.
Misteltein i trærne vinter
Misteltein i trærne på Karljohansvern om vinteren.
utsikt indre havn mot apenes og keisemark
Utsikt over indre havn, fra sykehusbrygga og mot Apenes og Keisemark (midt i bildet).
Jul legebolig Karljohansvern
Julebilde av den tidligere legeboligen på Karljohansvern.

 

 

Misteltein_bunn

Har du ikke lest Misteltein-serien? Da kan du bestille første bok helt gratis her. Resten av serien er også tilgjengelig på norskeserier.no så langt beholdningen rekker. Du vil ikke bli skuffet!

4 kommentar(er).
 1. Tomas Algard:

  Takk, kjære Elisabeth, for at du har satt Horten på kartet og vist oss hva misteltein virkelig er. Mange har lest Asterix, hvor Miraculix går ut med for å sanke misteltein til sin styrkedrikk. Og vi var mange som så The Julekalender, der det ropes «Olaf, æ står under mistelteen!» Og vi har lurt på hva misteltein er. Du har vist oss den rare snylteplanten i tretoppene. Takk!

  13. juni 2016 kl 11:09
 2. Lise Nesse:

  Tusen takk for en fin serie ,for meg som bor i Horten har det vært ekstra moro og følge Selma .?

  10. juni 2016 kl 13:09
 3. Lisa:

  Tusen takk for en kjempefin serie og mange gode lesestunder!

  10. juni 2016 kl 10:33
 4. En veldig fin serie. Beundret Selma bare mer etterhvert og likte serien bare mer og mer. Mye spenning og interessante karakterer som var lette å forestille seg.Fin slutt med lykke for heltinnen og hennes kjære. Du er flink????

  9. juni 2016 kl 23:00

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Elisabeth Hammer

Elisabeth Hammer (1970) bor i Horten og skriver fra Vestfold. Hun har tidligere skrevet Maria av Svaneberg, Misteltein og Skumringstid – og er nå aktuell med et nytt forrykende eventyr i Frostrose.