Nyttårshilsen fra forlagssjefen

KJÆRE, GODE LESEVENN!

Selv om 2016 var et turbulent år på den store politikkens arena, har det vært et godt år i lesekroken. Ikke noe folk i verden leser mer bøker enn nordmenn. Selv om internett, Facebook, Twitter og tv-serier på alskens kanaler prøver å stjele vår tid, har nordmenn fortsatt tid til overs til en god bok – eller to. Og aldri har norske lesere hatt mer å velge i. Aldri før har vi kunnet følge våre romanfavoritter over lengre tid eller i flere bøker. Og det kommende året tegner godt.

Rutinerte forfattere kommer tilbake med nye, spennende fortellinger. Nye forfattere står klare til å møte nye lesere. Redaktørene er minst like entusiastiske som i fjor, og de som lager forsidene er fulle av inspirasjon.

Du som liker å lese serier har mye å glede deg til i det nye året. Allerede på årets første hverdag kommer Eva Stensruds nye serie i butikkhyllene. Mange tusener elsket hennes fortellinger fra Hedmark i Storgårdsfolk. Og nå tar hun oss med tilbake til Stange – men i en annen tid. Følg med!

Og så kommer nyheter og gjensyn som perler på en snor utover våren og sommeren.

Det er bare å begynne å glede seg!

Godt nytt år!
Tomas