Takk for Rosemalt!

I tre og et halvt år har Rebekka, Nicoline, Emmanuel, Christopher og Margot vært en del av våre liv. Vi har fulgt dem gjennom livets gleder, sorger, utfordringer og seire – og det er litt vanskelig å forstå at nå er det slutt. Men slutt er det, og på vegne av alle oss i NorskeSerier – kjære Annikki Øvergård: Takk for Rosemalt!

takk-for-rosemalt-1

Kjære Annikki og Jan Erik

Dere har tatt leserne med på en fantastisk reise fra Hamar til Lilleelvedalen, Oslo og Paris. Jeg har ledd, jeg har grått.

Rebekka har utviklet seg fra å være en usikker ungpike til å bli en verdig husfrue på Lie. Og Emmanuel fant også sin plass – til slutt.

Nicoline har holdt noen uforglemmelig selskap på Lie. Og Christophers jakt kommer jeg sent til å glemme. Ei heller transporten fra Lie til jernbanestasjonen.

Likevel er det Margot og de såre møtene mellom henne og Rebekka som har fått en helt spesiell plass i hjertet mitt.

Hjemgården heter siste bok i serien. Da blir det spennende å se hva Johannes velger – gården og Andrine – eller malerdrømmen?

Det har vært en glede å følge dere, Rebekka, Ulf, Emmanuel, Bertha, Margot og alle de andre på Lie gjennom 25 bøker.

Jeg ønsker dere lykke til med Anna fra Røros.

Beste hilsen fra Berit (redaktør)

takk-for-rosemalt-2

takk-for-rosemalt-3

Synes du det er leit å ta farvel med Rosemalt?

Ikke fortvil! Anna fra Røros lanseres på mandag, samtidig med at Rosemalt avsluttes. Nå er det Anna og hennes familie vi skal følge, gjennom alle livets opp-og nedturer, alle store gleder og små sorger. Klikk her for å lese mer om Anna fra Røros.

anna_topp