Vinn Rørospledd med Anna fra Røros!

Nå er Anna fra Røros 3 på vei ut til abonnentene, og vi feirer med en konkurranse der du kan vinne et deilig Rørospledd! Har du lest bok 3, har du gode vinnersjanser i denne konkurransen.

Norsk ull, 100% norsk produksjon og tett samarbeid med Skandinavias ledende designere og tekstilkunstnere har gjort pledd fra Røros Tweed til et av de mest velrenommerte helnorske  kvalitetsprodukter.

Vinn Rørospledd

Har du rukket å lese Anna fra Røros 3: Oppgjøret? Da kan du vinne et lekkert Rørospledd! Alt du behøver å gjøre, er å svare riktig på spørsmålene du finner nederst på siden, så er du med i trekningen. Pleddet er i en nydelig gråtone og av 100 % norsk ull. 100% norsk produksjon og tett samarbeid med Skandinavias ledende designere og tekstilkunstnere har gjort pledd fra Røros Tweed til et av de mest velrenommerte helnorske  kvalitetsprodukter. Og helt perfekt til å trekke seg opp i sofaen med en kopp te og en rykende fersk Anna fra Røros!

Les mer om Anna fra Røros på norskeserier.no

Les et utdrag fra Anna fra Røros 3

Skuddet fra haglgeværet drønnet gjennom det trange rommet. 
Anna skvatt til, og pulsen raste av gårde. Hun så alt som i langsomme bevegelser, og hadde ikke en klar tanke i hodet. Skuddet og lysglimtet fra geværet til Vargfjes ringlet fortsatt i hodet da hun så onkelen vakle.
Nei, det måtte ikke skje noe med Mobro!
Onkelen segnet om. Geværet, winchesterriflen han hadde holdt i hånden, falt skramlende bortover gulvet. Han tok seg til brystet med hånden som nettopp hadde holdt om riflen.
Vargfjes svingte haglen mot henne. 
Hun kastet seg fremover og ned mot gulvet for å få tak i riflen til Mobro. I samme sekund brant et nytt skudd av og fylte gangen og stuen med lyd og røyk. 
Hun følte et sus over seg og noe som nappet i håret. Det luktet ramt av krutt.

I bok 3 kommer Annas tøffe side virkelig frem! Les mer på norskeserier.no!

Da hun nådde gulvet, strakte hun seg etter onkelens rifle. Han hadde lært henne å bruke den for en evighet siden. Hun hadde ikke skjenket riflen en tanke på det hun kunne huske. Likevel var bevegelsene der. Kanskje kom de frem fordi angsten raste gjennom kroppen og truet med å lamme henne. Kanskje var det bare noe som slo inn, nå som både Mobro og hun var truet på livet.
Hun nådde riflen og rev den til seg. Vargfjes knekket haglgeværet åpent og forsøkte å plukke ut de to rykende patronene. Hadde han flere? Hvorfor kom han ikke mot henne og forsøkte å overmanne henne i stedet?
Desperat kom hun seg opp på kne. 
Mobro ynket seg. Da var han i det minste i live. Men han var truffet. Blodet silte, det så ut som han blødde fra brystet. Hun håpet det ikke var alvorlig. Han måtte ikke dø!

Vinneren er trukket!

Vinneren ble trukket ut blant de mange som hadde svart riktig på alle spørsmålene … og den heldige er Vera Dahle fra Moss! Gratulerer!

Lag din egen spørreundersøkelse for tilbakemelding fra bruker
Les mer om Anna fra Røros og bestill første bok gratis på norskeserier.no!