Vinn bokpakke verdt 1500 kr med Hjertets røst!

Har du lest Hjertets røst 15? Da har du gode vinnersjanser i denne konkurransen. Svar på tre enkle spørsmål fra boka, så er du med i trekningen av hele TI bokpakker verdt 1500 kr!

Les mer og bestill «Hjertets røst» på norskeserier.no.

Følger du Gjertrud Gare og hennes begivenhetsfulle liv, har du muligheten til å fylle bokhylla litt ekstra nå snart. Vi vil feire dere lesere, og arrangerer derfor en aldri så liten Hjertets røst-quiz. Klarer du å svare riktig på alle tre spørsmål, kan du vinne een bokpakke til en verdi av 1500 kr!

Om Hjertets røst 15

Etter Guros svik er det matmangel oppe på Sveltingsfossen, men Emil er for svak til å gå noe sted. Han sier til seg selv at han må fortelle Gjertrud sannheten om «Enken», men utsetter det stadig. Gjertrud føder sitt barn med bare Emil til hjelp. Noen timer er de en lykkelig, liten familie, men sulten står for døren. Gjertrud må selv legge ut på den farefulle veien ned til bygden.

Ett skritt, tvinge seg til ett til. Og enda ett. Hun så opp, og gjenkjente Karlsvogna. Nå skjønte hun at hun var på vei nordover. Det var helt feil retning! Hun hikstet. Nå var det ikke håp lenger. Det hadde ingen hensikt å snu. Hun sto der, hang med armene, fortapt.

Vinnerne er trukket!

De heldige er nå kontaktet på e-post og vil få hver sin bokpakke i posten verdt 1500 kr! Er du spent på hva som var riktig svar?

Fasit

1 Hva heter den øde fjellgården der Gjertrud og Emil får bo?

Sveltingsfossen

2 Hvor bor «Enken» Mathilde Gildeskog?

På Voss

3 Hvem forelsker seg i Gjertrud på gården Strondi?

Sebedeus