Bli med på teater med Årringer!

Jippi! Endelig er billettene til årets desidert morsomste forestilling lagt ut for salg – ÅRRINGER har blitt teater!

Yvonne Andersen

Leser du Årringer? Da må du ta turen til Austmarka i juni! 

Vakre Austmarka bygdetun er nemlig rammen når Årringer settes opp av Teater i Glåmdal. Her får du møte Silja, Elvekongen, Sixten Bergström, Mas-Karin og de andre kjente og kjære personene fra Yvonnes populære serie. Dette blir et storslagent spel med mye sang og dans!

Et glimt inn i Siljas verden anno 1907

Det gamle tunet ligger sentralt til i Austmarka, og her er alt på plass: Huset til Arvid, sagbruket og den grå stua til Mas-Karin. Før og etter forestillingene kan publikum vandre rundt på tunet, hvor du kanskje også støter på Silkesvarten, Eskil eller Skakke-Nils. Det blir tømmerfløting i sjøen som ligger like ved, det blir gammeldags smie, tjærebrenning, heimbrentkokeri og unger som springer rundt og leker. Altså et glimt inn i Årringer og Siljas verden anno 1907.

Vakre Austmarka bygdetun. Foto: Norsk skogfinsk museum

Teater på Yvonnes bosted

Yvonne er selv bosatt på Austmarka i Kongsvinger. Stedet har en rik kulturhistorie, og Yvonne gleder seg til å vise frem området Årringer er fra. Yvonne har vært svært delaktig i planleggingen og oppsettingen av stykket, og er du heldig kan du slå av en prat med henne før eller etter forestillingen. 🙂

Med på laget har Teater Glåmdal også fått med seg noen av distriktets beste skuespillere, og det store ensemblet består av både skuespillere, sangere og dansere. Den nyskrevne musikken er basert på tradisjonsmusikken fra Finnskogen.

Kom gjerne sulten – med både campingvogn og telt!

Før forestillingen, og i pausen, vil det bli mulighet for å kjøpe lokal mat.

Det blir også opprettet en egen Årringer-camp, med servering, ved Austmarka samfunnshus. Her kan du overnatte, så det er bare å komme med både telt, bobil eller campingvogn! Veldig kjekt for alle som kommer langveis fra. 🙂

Informasjon om campen blir lagt ut på www.teateriglamdal.no.

Lyst på billetter?

Forestillingen spilles hver kveld fra onsdag 26. juni til søndag 30. juni, klokka 19.00.

Billettene kjøper du enkelt her.

Håper vi ses i juni!


    

0 kommentar(er).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *