Vinn drømmehelg i Årringer-land

VINNEREN ER TRUKKET!

Og den heldige er Tine Knutsen. Vi håper du får en flott helg i Årringer-land! 🙂


Du har vel fått med deg at Årringer blir teater til sommeren? I den anledning har vi lyst til å gi en av våre lesere (med følge) en uforglemmelig opplevelse:

Vi gir bort to billetter til forestillingen og en natt på fantastiske Festningen Hotel & Resort i Kongsvinger, lørdag 29. juni!

Se forestillingen med Yvonne

Vakre Austmarka bygdetun er rammen når Årringer settes opp av Teater i Glåmdal. Her får du møte Silja, Elvekongen, Sixten Bergström, Mas-Karin og de andre kjente og kjære personene fra Yvonne Andersens populære serie. Dette blir et storslagent spel med mye sang og dans!

Du og følget ditt får to billetter til forestillingen, lørdag 29. juni, klokka 19.00. Yvonne kommer også til å være til stede, og dere får selvfølgelig sitte ved siden av henne, på reserverte plasser! 🙂

Vakre Austmarka bygdetun. Foto: Norsk skogfinsk museum

En natt på toppen av Kongsvinger

Etter forestillingen venter en deilig natt på Festningen Hotel & Resort, en halvtimes kjøretur fra Austmarka. Hotellet har en svært høy standard og ligger flott til på toppen av Kongsvinger.

På hotellet har vi reservert en juniorsuite til deg og følget ditt, og her finner dere alt dere trenger for en god natts søvn. Suiten har fantastisk utsikt over Glomma, med Finnskogen som bakteppe.

Dersom dere ønsker det, kan dere gjerne sjekke inn på hotellet før forestillingen. Rommet er tilgjengelig fra kl. 16.00. Utsjekk dagen etter er kl. 11, så dere har god tid til å nyte den inkluderte frokosten.

Festningen Hotel & Resort – på toppen av Kongsvinger! Foto: Festningshotellene
Du og følget ditt får en deilig juniorsuite.

Slik deltar du

Klikk på lenken under. Der finner du tre spørsmål fra Årringer-bøkene. Svarer du riktig på alle tre, er du med i trekningen!

Vinneren trekkes mandag 20. mai.

Lykke til!


Lyst til å kjøpe billetter til forestillingen? Det gjør du enkelt her!

 

0 kommentar(er).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *