Kyllingsuppe a la Frid

Lurer du på hva du skal ha til middag i dag? Eller trenger noen nye kakeoppskrifter? I dag er det premiere på vår nye spalte Min favorittrett. Her vil forfatterne våre dele sine aller beste oppskrifter med dere. Først ut er forfatteren av Sønnavind, Frid Ingulstad.

Min favorittrett er en kyllingsuppe som er kjempegod i smaken og brenner i halsen.  Lag en stor porsjon, for folk spiser mer enn vanlig når de får den.  Serveres med loff til.  Det er så mye kyllingbiter i den at dette blir en hovedrett.

Til 2 personer:
1 ss smør
2 kyllingfileter, kuttet i små biter
1 rød og 1 grønn eller gul paprika, i små terninger
1 løk, i små terninger
½ chili, finhakket
1 liten boks mais, hell av vannet
5 dl kaldt vann
2 terninger hønsebuljong
1 boks créme fraiche
Evt, pepper, salt, tabasco

Varm kjelen til middels varme med litt smør i.
Ha i kylling og fres lett.
Ha i paprika, løk og chili.
Fres lett noen minutter.
Tilsett vann og buljongterninger.
Kok opp og rør inn créme fraiche og mais.
Smak til med pepper og evt. salt.
Ønsker du «hot» suppe, tilsett noen dråper tabasco.