Hva er NorskeSerier?

Vi har valgt å gi alle våre serieromaner en felles betegnelse og et felles utseende: den hvite stripa på toppen av boka. Vi vil gjøre det lett for deg å velge. Lett å finne rett serie i jungelen av lesestoff, som møter deg når du står foran bok- og bladhylla på REMA 1000 eller i bokhandelen.

Den hvite stripa er et signal om at du trygt kan velge boken du holder i hånden. Har du lest og likt en bok med hvit stripe, kan du gå ut ifra at du vil like en annen serie med samme stripe. De er blitt skrevet av ambisiøse forfattere som gjerne vil fortelle deg en god historie som berører dem selv, og som de håper også vil berøre deg som leser. Dessuten ønsker de å si deg noe om liv og skikker i andre tider og på andre steder enn her og nå. Forfatterne øser av sin kunnskap og sin fantasi, og de byr på seg selv. Ta dem godt imot!

Du kan også være trygg på at boken har blitt lest, støtt og bløtt, omskrevet, sjekket og korrekturlest enda en gang av konsulenter og redaktører som vrir sine hjerner og gjør sitt ytterste for at boka du leser, skal være så langt som mulig fri fra lyter og feil. Den skal være lettlest, men absolutt ikke lettvint. Vi ønsker at du skal oppfatte den hvite stripen og navnet “norske serier” som et kvalitetsstempel – en garanti for godt lesestoff som både underholder og gir kunnskap.