Velkommen til bloggen!

Et nytt sted for levende informasjon, meningsutveksling ­ – og kanskje litt underholdning – for deg som leser norske serier. Det skjer så mye med disse folkelige bokseriene. Det skjer så mye med dem som skriver dem. Det skjer så mye for oss i “støtteapparatet” – for oss som jobber med å gi ut bøkene og se til at de kommer fram til deg som leser. Og vi vet at det skjer noe med alle de gode menneskene som leser norske serier. Vi får ofte meldinger fra lesere, som kan fortelle hva lesingen av deres favorittserie betyr for dem.

Her skal det bli plass til gode fortellinger rundt og bak de 20 ulike norske seriene som Cappelen Damm gir ut. Og sikkert noe som ligger i forkant av bøkene. Her får du vite det! Vår nye blogg skal ikke erstatte norskeserier.no. Den skal snarere være et tillegg, og gi deg som leser det lille ekstra.

Kos deg med bloggen, vær aktiv, kom med egne innspill, og opplev gleden av ekte og personlig kommunikasjon om ting som opptar deg – og hundretusener av andre venner av norske serier!

Tomas Algard, forlagssjef Cappelen Damm underholdning