Skrivekløestafetten går mot slutten!

For oss i forlaget har det vært veldig gøy å lese om tjenestejenta Eva. All ære til de som har deltatt i stafetten, innsatsen har vært imponerende.

Begynnelsen på skrivekløestafetten kunne ikke vært spedere. Redaksjonen satte seg sammen og bestemte seg kun for å gi hovedpersonen et navn: Eva. Og så bestemte vi oss for en tid, valget falt på 1913.

Ut fra dette har forfatterne vevd et sårt og fint drama om en sterk, men utsatt kvinne som forelsker seg og får barn med feil mann. Vi ble begeistret da vi oppdaget at forfatterne også ga Eva en slem fiende å kjempe mot. Den formidable fru Aspevik kommer skikkelig på banen da hun oppdager at tjenestejenta hennes er gravid. Hun har forsøkt å få barn selv, uten å lykkes, og med all den makten en storgårdskvinne har i kraft av sin stilling, forsøker hun å frarøve Eva hennes barn. Senere ble vi igjen gledelig overrasket da det viste seg at Eva ikke bærer på ett, men to barn. Mulighetene åpnet seg, og vi kan nesten ikke vente på å få vite hvordan historien slutter. Vi håper at du har lyst til å være med når dette eventyret nærmer seg slutten, enten som leser eller forfatter. Hvis du vil skrive og ikke har deltatt tidligere, så finnes de første kapitlene på bloggen og på vår nettside: norskeserier.no. Les deg opp på historien, og kast deg over tastaturet.

I første omgang skal kapitel nr. 10 skrives, og så runder vi av det hele med kapitel 11, rett før sommeren. Da blir det en liten fest, kan vi røpe, og alle kapitlene skal samles i en eksklusiv bok som trykkes i et begrenset opplag.

Frist for levering av kapitel 10 er 26. april 2011.
Frist for levering av kapitel 11 er 20. mai 2011.

Vi håper at du vil følge med i innspurten av skrivekløestafetten. Den tror vi kommer til å bli fryktelig spennende!

Vennlig hilsen oss i Cappelen Damm