Skrivekløestafettens siste etappe

Ellevte og siste kapittel i Skrivekløestafetten er nå skrevet. Den dramatiske historien om Eva har fått en verdig avslutning, og heldigvis … det endte godt til slutt!

Interessen rundt stafetten har vært stor, og både skrive- og lesegleden har vært imponerende. Vi i NorskeSerier ga bare to føringer som alle måtte enes om: Hovedpersonen i historien skulle hete Eva og handlingen skulle foregå i det herrens år 1913. Det har vært fryktelig gøy å følge med på hvordan historien har utviklet seg fra denne spede begynnelsen. Deltagerne har diktet videre med innlevelsesevne og fantasi, og leserne har gitt oss begeistrede tilbakemeldinger, så det er litt vemodig at Eva er ferdig med sitt eventyr.

Men stafetten er vi ikke helt i mål med – nå legger vi ut på den siste etappen. Det neste er en utgivelse av Skrivekløestafetten. Først må historien redigeres, så skal en trykkeridato settes, et omslag skal tegnes og designes. Og så blir det bok av det hele!

Gratulerer til alle som har deltatt, dere har gjort en fabelaktig innsats!

Les alle vinnerkapitlene i Skrivekløestafetten her.