Vellykket lansering i Tønsberg

På fredag lanserte vi «Maria av Svaneberg» i Foynhagen på Bryggen i Tønsberg. Om lag 100 gjester møtte opp i de flotte omgivelsene; både venner, familie, presse, abonnenter og nysgjerrige lesere ønsket å feire forfatter Elisabeth Hammer. Klikk her for å lese intervjuet med Elisabeth i Gjengangeren, og her for å lese intervjuet i Tønsbergs Blad.

Som seg hør og bør på en lanseringsfest holdt forlagssjef Tomas Algard tale til ære for debutanten og intervjuet henne på podiet foran forsamlingen i eplehagen. Illustratøren Kjetil Nystuen og Bjørneby Productions, som har laget filmtraileren til serien, ble også behørig berømmet for sin innsats. Etterpå signerte både forfatter og illustratør bøker til en lang rekke av ivrige fans, og filmtraileren ble vist frem til stor applaus.

Etter en vellykket lansering gleder vi oss nå over at serien endelig er å finne i butikkene!

Illustratør Kjetil Nystuen og Elisabeth Hammer
Flotte omgivelser for den vellykkede lanseringen
Forlagssjef Tomas Algard berømmet teamet bak filmtraileren, Bjørneby productions.
Det var kø for å Elisabeths signatur i den første boken i serien, "Stemmer i natten".