Bokelskere anbefaler NorskeSerier

De norske seriene vi utgir skaper stort engasjement blant alle leserne våre. De blir glad i hovedpersonene og sinte på dem som stikker kjepper i hjulene for heltinnene. Og de venter spent på hva som skal skje videre. Mange snakker om seriene med venninnene sine, mens andre ønsker å dele sine anbefalinger på nettet, i ukeblader eller aviser. Under har vi samlet et lite knippe av de mange anmeldelsene som finnes av seriene vi utgir.

«Tones bokside» om Storgårdsfolk: 
«Jeg elsker humoren og de presise og ofte lune skildringene av karakterne, som man kommer inn under huden på og tror på i løpet av bøkene. Augusta har lenge underholdt meg med sin klokskap, sine påfunn og meninger som er forut for sin tid (…) Alt i alt er jeg veldig glad for at forfatteren ikke tenker å gi seg i bok 50 som først annonsert.»

«Elins bok og filmverden» om Maria av Svaneberg:
«Jeg liker første boka veldig godt. Tenkte ikke å røpe så mye mer om handlingen (…) det kan være flere der ute som har lyst til å lese den. Eneste jeg vil si er at den er fylt av mye spenning og eventyrlige opplevelser. En spennende bok å lese. Terningkast 6!»

Fra «Bokelskere.no» om Sønnavind 1:
«(…) jeg ble fanget inn i handlingen og lot meg villig engasjere i livet til de hardt prøvede arbeiderjentene på fabrikkene på Sagene i 1905. Ingulstad kan sin historie, og hun har gjort grundig forarbeid for serien. Selv om handlingen er fiksjon, tror jeg sikkert at det godt kunne vært virkelige pesoner hun skriver om.»

«Leserommet» om Annas skjebne:
«Dette er en serie jeg er blitt veldig glad i – faktisk så glad i at jeg har valgt å abonnere på den, noe jeg aldri før har gjort med en bokserie. Ellinor Rafaelsen skriver på en måte som fanger meg og holder oppmerksomheten min.»

«Bokhydna» om Fossefall 28:
«Som alltid så er det en god dose mystikk i boken, og i denne boken dukker enda noen nye elementer opp. (…) All ære til forfatteren for å komme på alt som skjer, en sånn fantasi er beundringsverdig. Nå venter jeg spent på fortsettelsen og neste bok.»

«Tones bokside» om Morshjerte 11:
«(…) en av de sterkeste kvalitetene til serien er at den er godt følelsesmessig skrevet. Den er «personlig», man kommer nært innpå Maren og hennes tanker. (…) Det å være mor og å kjenne denne morskjærligheten må være en utrolig sterk opplevelse og følelse. Det synes jeg forfatteren har fått fram i både de få gode og mange vonde stunder så langt i serien, og tittelen på serien kunne ikke ha vært mer passende.»

Bilder: Faksimiler fra Avisa Valdres og Bergensavisen