Seminar og fest i forlagshuset

På tirsdag inviterte Cappelen Damm til høstfest for forlagets mange forfattere, og før festen samlet vi noen av «forfatterne våre» til et seminar med litt faglig påfyll og koselig samvær. Det er hyggelig både for oss i forlaget og forfatterne å treffe hverandre en gang i mellom. Da utveksles ofte tips, tanker og ideer om seriene forfatterne skriver på.

I forrige uke kåret vi Hanne Rosted som vinner av vår lille kakekonkurranse. Hun sendte oss oppskriften på en kjempegod Kvæfjordkake, og denne ble servert til forfatterne våre som takk for alle historiene de gir oss. Verdens beste kake til verdens beste forfatterne!

Av faglig påfyll holdt forlagets korrektursjef, Ivar Lund, en presentasjon av morsomme skrivefeil. Ivar hadde hentet flere eksempler fra aviser og magasiner, her er et lite utdrag:

Pensjonsfrukt
Rent mel i posten
Gangbroren
Mentalitetssykehus
Korrekturturtjenester

I tillegg fikk forfatterne en innføring i forlagets arbeid med utenlandssalg og en presentasjon av høstens aller beste bøker! Så fortsatte festen ut i de små timer..

Fra venstre: Jorunn Johansen, Yvonne Fjeld, Anne Sofie Rønning, Elisabeth Hammer, Else Berit Kristiansen, Synnøve Eriksen, Berit Elisabeth Sandviken og Frid Ingulstad.