«Livet i Bergfoss» feiret på Ekebergrestauranten

Synnøve på telefon med forlagssjef Tomas, som for tiden er på ferie i utlandet.

Torsdag feiret forlaget og forfatter Synnøve EriksenEkebergrestauranten. Anledningen var selvsagt nylanseringen av «Livet i Bergfoss», som er å finne i butikkene på mandag!

Til stede på Ekebergrestauranten var selvsagt forfatteren selv, redaktør Berit, redaksjonssjef Bjørg, konsulent Guri, designer Tine og markedssjef Ingunn.

«Livet i Bergfoss» er tidenes største samtidssuksess. I serien blir vi kjent med menneskene som bor på den fiktive plassen Bergfoss. Serien handler om presten og alenemoren Anette Borge, som flytter fra Oslo til Bergfoss sammen med sin datter.

Eli Salstad var bestyrtet. At de fikk en kvinnelig prest her i Bergfoss, var ille nok i seg selv, men å opptre i shorts og T-skjorte, og attpåtil ha en unge uten noensinne å ha vært gift! En prest som fødte et barn utenfor ekteskapet! Det gikk ikke an! Og for et barn! Dette vesenet som kun var iført en grønn kjole så kort og trang at den virket direkte uanstendig, og med hår så snauklipt at det sto av seg selv, og til og med var lilla! Det verste torde hun nesten ikke å tenke på. Hjelpe og trøste oss alle! Prestens unge datter hadde piercing ved det venstre øyenbrynet!

Vi gleder oss til å se første bok i butikkhyllene på mandag!

Synnøve (i midten) og Bjørg (til venstre).
Berit (t.v) og Tine.
Synnøve Eriksens "Livet i Bergfoss" kommer 16. september!
Nam-nam!