Flott feiring av etterlengtet serie

På mandag var «Arvesynd» igjen å finne i butikkhyllene, og NorskeSerier inviterte til lanseringsfest! Mange spente fans hadde møtt opp for å feire Anne-Lise Boge og seriesuksessen som endelig er tilbake!

I festlokalet på Holmlia var det dekket opp med vafler og smørgrøt (eller bakels og smærgræt som de sier på Nordmøre). Forlagssjef Tomas Algard talte til den suksessrike forfatteren, og Anne-Lise delte historien om hvorfor hun begynte å skrive og hvordan historiene hennes blir til. Som seg hør og bør på en lanseringsfest leste forfatteren også fra Arvesynd, og signerte bøker til alle som ønsket et eksklusivt eksemplar. På tampen av kvelden var det i tillegg utlodning av flotte bokpakker til fem heldige Arvesynd-fans. En vellykket feiring av en lenge etterspurt serie!

Overraskelse! Anne-Lise Boge trodde nesten ikke sine egne øyne, da Egil Lyder (til venstre) kom til relanseringen av Arvesynd. Egil var, sammen med redaktør Tomas Algard (i midten), den første Anne-Lise møtte da hun sent på 90-tallet kom til forlaget med sitt manus, som etter hvert ble til serien Arvesynd. Og siden Egil også bor på Holmlia, var veien til gjenforening og mimring ikke lang.

 Gisle fra Lillehammer ønsket å møte Anne-Lise Boge, siden han har vokst opp med «Arvesynd»-serien, og selv er ihuga fan. Han fortalte forsamlingen at han var ti år da serien kom for første gang, og at hans mor leste ivrig. Hun var så oppslukt, at hun kunne stå og røre i middagsgryta med en bok i hånden. Gisle smugleste mors bøker alt som tiåring, og gjentar nå lesingen som voksen – med enda større leseglede.

Bakels og smærgræt