Bli med på suksessen du også!

Har du ennå ikke lest Jordmoren? Nå kan du trygt begynne å lese serien – fra bok 55!

Jordmoren har gått sin seiersgang blant leserne siden 2007. Serien er faktisk så populær at den med tiden har blitt Norges lengste serie, og er trykket i et opplag på over 2 millioner!

Hele serien blir totalt på 66 bøker, og vil dermed sette en norgesrekord som blir svært vanskelig å slå. Og fra bok 55 kan du trygt starte lesingen av serien – nå tar nemlig handlingen en helt ny vending!

Jordmoren er historien om Astri, som med pågangsmot og en stor kjærlighet til mennesker av alle slag, gjør alt hun kan for at nytt liv bringes til verden. Vi har fulgt jordmor Astri gjennom mange harde år i norsk historie, i krig og i fred. Og etter krigen har vi også blitt kjent med Astris datter Vicky, som nå inntar en hovedrolle i sagaen!

I Jordmoren 55 har vi kommet til året 1952. Gjenoppbyggingen etter krigen i Norge har pågått lenge, og Finnmark er aller hardest rammet. Gleden og alvoret ved å bidra der det trengs mest, trekker Astri nordover. Hun reiser med hele sin familie til kystkommunen Vargfjord. Her møter hun et lokalsamfunn som står sammen i tykt og tynt, men som også sliter med etterdønninger av krig og fattigdom. Astri, Trond og alle barna forelsker seg i Finnmark, og fra nå av vil vi følge Astris liv i det høye nord!

Samtidig flytter Astris datter Vicky fra Sæterdalen for å begynne på sitt nye liv. Norge går gjennom store forandringer, og Orkdal er en av landets mest driftige kommuner. Seriens nye hovedperson har sitt virke på sykehuset i bygda. Her møter hun kjekke leger og strenge sykesøstre, en hjertegod hybelvertinne og et levende og spennende lokalmiljø som er fullt av intriger. Vicky får mer enn nok med å leve opp til alle forventningene som møter henne der …

Jordmoren 55 har tittelen «Savnet», og er i salg fra 26. september til 17. oktober. Bli med på suksessen du også! Du vil fort skjønne hvorfor serien blir landets lengste serie noensinne!

Vil du abonnere på Jordmoren? Klikk her!