10 flotte bokår med Ellinor

Tiden flyr når man leser gode bøker, og denne høsten er det faktisk 10 år siden Ellinor Rafaelsen debuterte som serieforfatter på forlaget vårt!

Høsten 2001 var første bok i Amulettens kraft å finne i butikkhyllene og jubileet måtte selvfølgelig markeres! På tirsdag feiret vi Ellinor på restauranten «Hos Thea» i Oslo, og mimret om alle de flotte bokårene som har gått.

Fra venstre: Ellinor Rafaelsen, redaktør Margrete Krogseth og redaktør Berit Haugo Afourir.

Ellinor har vært en svært produktiv serieforfatter og har rukket å skrive mange populære serier siden hun seriedebuterte hos oss. I dag finner du både Nordlysets døtre, Annas skjebne og Amulettens kraft i butikkhyllene. Amulettens kraft er ute på nytt i PUST-serien, og er nå å få kjøpt samlet i fire bøker. I tillegg har Ellinor skrevet romanseriene Hittebarnet Alicia, Farsarven og Polarnetter.

På 10 år er det totalt trykket over 5 millioner av Ellinors seriebøker, noe som er et svimlende høyt tall. Amulettens kraft og Farsarven er også solgt for utgivelse i Polen, hvor interessen for norsk serielitteratur er svært høy.

NorskeSerier gratulerer Ellinor med jubileet og håper det kommer mange flere serier i årene som kommer!