Kåring: Mest romantiske serieøyeblikk

Hva ville vel de norske seriene vært uten dem? De romantiske scenene hvor heltinnen endelig får sin helt, hvor alt ser ut til i løse seg, verden står stille et lite øyeblikk og alle bekymringer er glemt for en stakket stund.

Vi jubler når det endelig skjer og gråter når det ikke gjør det. De romantiske scenene i bøkene driver historiene fremover, og gjør bøkene ulidelig spennende. Vil de endelig få hverandre..?

Husker du da Elise og Emanuel ble jaget av Sagenerampen i «Sønnavind»? Og måtte tilbringe en kald vinternatt inne i et skur? Var det ikke romantisk hvordan de måtte sitte tett inntil hverandre hele natten, til tross for at Elise var kjæreste med Johan?

I «Livets lenker» er det en flott scene når Elen og Sigmund gjenforenes på fjellsetra etter å ha vært adskilt helt siden Elen måtte gifte seg med doktoren. Eller hva med når Ola kommer tilbake fra de døde i «Fossefall»? Eller når Fredrik frir til Tora på Svalbard i «Polarnetter» (bildet til venstre)?

     

Romantisk er det også i «Arvesynd», når Margrethe og Bengt, som har elsket hverandre fra første stund, endelig får hverandre, etter mange viderverdigheter og mange sorger..

Og det er bare å ta en titt på omslaget til «Maria av Svaneberg 4» for å skjønne at dette blir en bok full av følelser (bildet til høyre)…

Det er ikke noen tvil om at de norske seriene er spekket med romantikk, og nå trenger vi din hjelp til å kåre den mest romantiske scenen!

Hvilken romantisk scene husker du best? Og hvorfor? Legg inn en kommentar nedenfor, så samler vi opp og kårer tidenes mest romantiske serieøyeblikk! Alle som sender inn et forslag, får tilsendt en god bok!