Brev til alle lesere av Novemberbarn

For noen uker siden ble det kjent at bok 20 er siste bok i serien Novemberbarn, og Yvonne Fjeld har skrevet et brev til alle sine kjære lesere:

Hei alle trofaste lesere av Novemberbarn – og andre!

Bok 19 har vært i butikkene et par uker. Det er en glede i seg selv, men jeg må innrømme at jeg har grudd meg litt til denne stunden. For i bok 19 kom altså avsløringen om at neste bok er den siste. Nr. 20 kommer i romjulen, og da er det slutten for Novemberbarna. For deg kom dette kanskje som en liten bombe, og ble møtt med et å-nei-hyl til protest. Andre synes kanskje det er bra at serien når målet sitt, slik at de får vite hvordan det går til slutt. Vi må selvfølgelig håpe at det ender det godt for Novemberbarna våre. Eller kanskje ikke? Det får du vite i desember.

Smaragdhjerte er i salg 27. desember

Men hvis du nå er en trofast leser av Novemberbarn, trenger du slett ikke å fortvile. I hvert fall ikke så veldig lenge. Jeg er i gang med en ny fortelling. Den kommer fra mitt hjerte, historien som jeg skriver på nå. Og jeg skriver for harde livet. En super-romantisk fortelling som har alt det en norsk serie skal ha. Jeg kan ikke avsløre når den kommer eller hva den skal handle om, og tittelen kan jeg i hvert fall ikke si bort.  Men den henter sin handling fra mine hjemtrakter i de dype skogene på Østlandet, og den handler om en spennende, farlig og romantisk tid. Jeg håper du som leser Novemerbarn vil like den. Og kanskje noen andre også, som ikke har lest Novemberbarn ennå…

Hilsen fra Yvonne Fjeld