Julebrev fra Inger Harriet

Har du rukket å lese siste bok av Fiolsteinen? Forlagssjef Tomas Algard har tidligere takket Inger Harriet Hegstad for den flotte serien hun har gitt oss. Her ønsker også Inger Harriet å dele noen ord med alle leserne sine:

Kjære lesere av Fiolsteinen!

Nå har vi tatt farvel med Hansine og alle de menneskene vi har blitt kjent med i Fiolsteinen. I over fire år har Hansine vært en del av mitt liv, og det ble en lang reise som jeg ser tilbake på med vemod og glede. Gode stunder, latter og gråt, men også søvnløse netter. Magiske stunder ved pc-en, da alt falt på plass, og jeg gikk inn i Hansines liv. Te med honning, vakker musikk og levende lys …

Takk, for at dere ble med på reisen, og for alle gode tilbakemeldinger. De varmer og gir meg lysten til å fortsette og skrive.

Nå står jul og nyttår for døren, og jeg ser frem til en avslappende uke sammen med familien. Utenfor vinduet henger snøen i trærne, og det er et yrende liv på fuglebrettet og i neket. Kjøttmeis, blåmeis og spurv. Til og med julefuglen som Gurine kalte dompappen, sitter i trærne og lyser opp med sin røde farge. Det er som et vakkert julekort. Katta sitter i vinduskarmen. Hun kunne nok ha tenkt seg et ferskt måltid.

Takk til redaktørene Berit og Margrete for all støtte og oppmuntring. Dere har vært helt fantastiske. Uten dere hadde det ikke blitt noen serie.

Og til slutt takk til Ingunn, Rune, Toril og Arne. Dere har vært svært så tålmodig med mor i denne tiden.

God jul til dere alle, og et riktig godt nytt år.

Varm klem fra Inger Harriet.