Frids gripende livshistorie – i salg nå!

Vår kjære forfatter Frid Ingulstad er en av Norges mest leste forfattere. I boken Min historie forteller Frid for første gang sin egen historie – om glade barndomsdager og ungdomsår, om tiden som flyvertinne og telegrafist til sjøs, og ikke minst om virket som forfatter og den unike kontakten hun har med leserne sine. Med stor fortellerglede skriver hun om sine erfaringer og sin suksess. Men livet byr sjelden på bare gleder. Frid deler også sine mer traumatiske opplevelser med oss, blant annet gir hun et særdeles gripende innblikk i hvordan det er når en av ens aller nærmeste dør, altfor ung. Dessuten tar hun bladet fra munnen og forteller om den siste tidens voldsomme mediedebatt om forfatterskapet sitt.

Min historie er like medrivende som Ingulstads romaner, godt fortalt og full av levd liv. Boken er rikt illustrert med bilder fra Frids oppvekst, livet som radiotelegrafist, rollen som mor og mormor og utallige Sønnavind-vandringer.

Den gripende livshistorien til en av våre mest folkekjære forfattere kan bestilles på Cappelen Damms nettsider.

      

Fra venstre: Frid som flyvertinne i Fred. Olsens flyselskap og morslykke med sønnen Arnt.