Christin på tur med bokbåten Epos

Har du hørt om bokbåten Epos? Båten er Vestlandets flytende bibliotek og seiler til grender og bygder som ikke har bibliotektjenester. Tjenesten er et samarbeid mellom Hordaland, Møre og Romsdal og Sogn og Fjordane, og er et flott tiltak for å skape større leseglede- og interesse!

To ganger i året besøker Epos øyer ytterst i havgapet og bygder inne i fjordene. På hvert stoppested blir det tatt imot mellom 200  og 400 bøker og lydbøker, som forblir i bygda til bokbåten kommer tilbake neste gang. De fleste stedene bokbåten stopper er det også et kulturprogram. Forfattere forteller fra bøkene sine og det er musikk, teater eller sirkus.

Bokbåten til kai! Foto: Stian Wiik

På onsdag legger Epos atter en gang ut på seilas og denne gangen med vår egen Christin Grilstad Prøis, forfatteren bak Livets lenker! Epos er på vintertur i Møre og Romsdal, og Christin skal underholde og snakke om sine barnebøker om Heksagon! Christin spiller selv ofte figurene i bøkene sine, og gjennom fortelling, sang og musikk vil man på bokbåten bli kjent med Heksagon og hennes eneste venn, Boboz. Les mer på Heksagons hjemmeside!

Bor du i Møre og Romsdal, eller kanskje kjenner noen som gjør det? Tips dem om bokbåten Epos! Klikk her for å se fullt program, datoer og stoppesteder!
Christin er på båten fra 25. januar til 1. februar.

God tur!

Heksagon og Boboz