Kun 20 dager igjen til vinterens mest forheksende serie lanseres

Vi teller ned dagene til vinterens mektigste og mest forheksende serie lanseres, og i dag er det kun 20 dager igjen! Både her på bloggen og på Facebook har interessen rundt Stina Saga vært stor, og det er ikke uten grunn: Stina Saga er et uforglemmelig bekjentskap! Gled deg!

Stina Saga er en eventyrlig, magisk og mektig historie fra en tid da nordmenn ikke var herrer i eget land, og et sted der kampen for å overleve kom foran alt. Som liten blir Stina vitne til at en kvinne blir brent på bålet, anklaget for hekseri og trolldom. Men hvilke krefter rår egentlig Stina selv over? Les mer om serien på nettsidene våre.

I likhet med mange av våre andre serier, blir det laget en filmtrailer til Stina Saga. Bjørneby Productions står bak filmen, og i forrige uke hadde de siste innspillingsdag i Nordland. Forfatteren av serien, Renate Josefsen, tok noen flotte bilder fra innspillingen – vi gleder oss til å vise filmen til dere! Ser det ikke flott ut?

Fra innspillingen av filmtraileren til Stina Saga

Mandag 20. februar er første bok i Stina Saga i salg i dagligvare og kiosk, men abonnerer du på en av våre serier, vil vi selvfølgelig sende deg boken før det. Allerede denne uken (uke 5) sender vi boken til alle våre abonnenter, så snart vil den dukke opp i postkassen din! Boken mottar du helt gratis og uforpliktende!

Renate er forfatteren bak Stina Saga
Stina Saga er skrevet av debutant Renate Josefsen. Renate bor i Narvik med mann og tre barn. Hun er utdannet hjelpepleier og har jobbet som økonomimedarbeider – men skriver nå Stina Saga på heltid.

Renate skriver ofte på Stina Saga på forfedrenes småbruk Mattisheimen. Stedet er en samisk bosettingsplass, og forfedrene til Renate var reindriftsamer og bjørnejegere. Renate og familien hennes restaurerer nå småbruket, og forvandlingen kan vi følge på bloggen hennes, www.mattisheimen.com. Her skriver også Renate om Stina Saga og forfatterskapet sitt. Vi anbefaler alle å titte innom!

Ønsker du å abonnere på Stina Saga?
Bli abonnent nå og få en flott velkomstgave!