Barn av stormen i Pust-serien

Har du hørt om bokserien PUST? Med PUST ønsker vi å gi deg en pust i bakken – et deilig avbrekk i hverdagen.

PUST er innholdsrike bøker du kan kose deg med lenge – du vil få mye bok for pengene! Bøkene i serien er skrevet av noen av våre mest populære forfattere, og vi lover deg kjærlighet, dramatikk og spenning – og litt kunnskap. Her får du oppleve Norges historie fra grasrota, du får gamle dagers slit og gleder inn i din egen stue.

PUST består av korte romanserier. Amulettens kraft var første serie på totalt 7 bøker, og nå er andre serie ut nettopp lansert – Barn av stormen av Merete Lien.

Barn av stormen tar deg med til Jomfruland mot slutten av 1700-tallet, der du kan følge losdatteren Agnetes hverdag i et vakkert, men værhardt landskap. Sytten år gamle Agnete elsker friheten. Hun elsker Jomfruland, øya hun bor på, og hun elsker det ville havet. Men mest av alt elsker hun Johannes, den vakre, gåtefulle jegeren som skyter fugler og stopper dem ut. Men på grunn av ondt blod mellom Agnetes og Johannes’ familie har kjærligheten dårlige kår, og den fremmede, mørkhårede mannen som av og til kommer til henne i syner, gjør henne forvirret.

De gikk tvers over øya, mot innsiden – like til den lange, hvite sandstranden. Agnete så utover Jomfrulandsrenna, der sjøen lå blank og stille, men likså ofte gikk stri av vind og strøm. På dager som denne var det vanskelig å forestille seg at de sjøfarende var så redde for farvannet rundt øya at de ikke turte å ta navnet Jomfruland i sin munn når de seilte forbi. Landet gode, sa de – for ikke å utfordre vettene i hav og luft. Bare den som var forsiktig, kunne håpe å komme velberget forbi undervannsbåer og skarpe skjær, klare seg gjennom sterk strøm og grunn sandbunn som fantes på de mest uventede steder.

Forfatter Merete Lien

Forfatter Merete Lien bor i Kragerø og ble frelst av Jomfruland første gang hun kom dit. – Jeg tenkte på hva som egentlig har skjedd, hvordan livet har vært på øyene her før, forteller Merete til Telemarksavisa i et portrettintervju. Selv beskriver hun serien som sin egen versjon av «Stormfulle høyder».

Du kjøper PUST i kiosk, dagligvare og bokhandel – eller du kan tegne et abonnement, og får bøkene rett hjem i postkassen uten ekstra omkostninger. Tegner du abonnent får du bøkene sendt rett hjem til deg helt portofritt, du har ingen bindingstid og du slipper å huske salgsdato for neste bok! Ønsker du å abonnere? Ring vår kundeservice på tlf. 815 59 002.

God bok!