Førlesing av Stina Saga

Mandag 20. februar finner du vår nye serie Stina Saga i butikkene. Men allerede nå vil vi gjerne dele litt fra første bok med deg som leser bloggen vår! Under har vi lagt ut en liten smakebit fra første bok av Stina Saga skrevet av Renate Josefsen.

Stina Saga er en mektig og forheksende historie fra en tid da nordmenn ikke var herrer i eget land, og et sted der kampen for å overleve kom foran alt. En utarmet bygd, en ubarmhjertig hersker, en ung kvinne med store drømmer. Som liten blir Stina vitne til at en kvinne blir brent på bålet, anklaget for hekseri og trolldom. Men hvilke krefter rår egentlig Stina selv over?

Hun hadde sett speilbildet sitt i stille vann.
Ett sort og ett blått øye.
Trolløye …

Likte du det du leste? Bestill første bok i Stina Saga her! Det er helt gratis og uforpliktende.

Bruk pilene for å bla fram og tilbake i boken. Du kan også klikke på boken («Expand») for å få en større versjon. God lesing!

Får du ikke sett boken i vinduet over? Prøv her!