I dag er det Stina Sagas dag!

I dag, mandag 20. februar, er det endelig lanseringsdag for vår nye serie Stina SagaRenate Josefsen har skrevet en mektig og forheksende historie om Stina Saga fra Ballangen i Nordland; en historie vi har gledet oss lenge til å dele med deg!

Stina Saga er et uforglemmelig bekjentskap – om en hovedperson som settes på umenneskelige prøver i en tid med grusomme levekår. Heksebrenning, overtro, pestepidemier og kjærlighet er alle ingredienser i denne gripende historien.

DEN ONDE FOGD BAL
Stina Saga
er Renates Josefsens første romanserie, og historien er inspirert av et kjent sagn fra Nordland. Sagnet forteller om den onde fogd Bal, en herre som på 1600-tallet rådde over tre rike kobbergruver i Ballangen. Han skal ha vært en grusom fogd, som til slutt ble drept av sine slaver. I mange hundre år etter hans død har det blitt lett etter hans rike gruver, men ingen har noensinne klart å finne dem. Også Renates tippoldemor har lett etter gruvene, og det var dette som inspirerte Renate til å skrive historien om Stina Saga, jenta med trolløyet som jobber for den onde fogd Bal.

Første bok i Stina Saga har tittelen «Trolløyet», og du finner den i butikk, kiosk og bokhandel i dag: Stina er en av mange som må slite for den onde fogd Bal og hans kobberverk. Likevel er hun heldig som slipper å tilbringe lange dager i de dype, mørke gruvene, som faren hennes må. Og nå er han blitt syk – alvorlig syk. For å hjelpe ham, tyr Stina til ulovlige midler. Blir hun avslørt, er det ute med henne. Men den sjansen er hun villig til å ta for å redde den vesle familien sin …

BLI ABONNENT – FÅ KARAFFEL ELLER RETRORADIO
Ønsker du å abonnere på Stina Saga? Blir du abonnent i dag, kan du velge mellom to flotte velkomstgaver; en karaffel fra Rosendahl med to glass eller en tøff retroradio. I tillegg er du med i trekningen av et reisegavekort fra Star Tour på hele 15.000 kr. Dra hvor du vil og med hvem du vil! Klikk her for å abonnere.

BESTILL BOKEN HELT GRATIS
Abonnerer du på en av våre andre serier, skal du ha mottatt første bok i Stina Saga allerede. Første bok kan også bestilles helt gratis og uforpliktende på våre hjemmesider. Klikk her for å bestille.

Leser du ebøker? Trolløyet kan også lastes ned helt gratis på www.digitalbok.no! Klikk her.

Les de to første kapitlene av Stina Saga her:

Får du ikke sett boken i vinduet over? Prøv her!