Stor lansering av Stina Saga i Narvik

Forrige mandag var endelig Stina Saga å finne i butikkhyllene, og det ble selvfølgelig behørig markert! I Narvik var det fullt program hele uka, og hovedpersonene selv, Stina Saga og Renate Josefsen, har allerede rukket å bli kjendiser i Renates hjemby.

Lanseringsuken startet med boksignering på Renates nærbutikk, Rema 1000 på Ankenes. Kjøpmann Harald Anthonsen serverte Stina Saga-kake til alle kundene, og filmtraileren gikk på repeat hele dagen. Alle de tre stativene med bøker ble tømt på noen få timer, og Renate skrev hilsninger for harde livet! Narviks største avis, Fremover, tok også turen innom, og dagen etter prydet Renate hele forsiden!

Kaken som ble servert på Rema 1000

Stina Saga er inspirert av sagnet om den onde fogden Bal, en av eierne av Ballangen Kopperverk. På torsdag gikk derfor turen til Ballangen museum, hvor Renate, forlagsjef Tomas Algard, markedssjef Ingunn Bye og redaktør Ida Korsvold fikk en liten omvisning. Her ble de blant annet fortalt om gruvedriften i Nordland i gamle dager, spennende!

Torsdag ettermiddag var det duket for en forestilling mange hadde gledet seg til. Vi inviterte hele Narvik på eksklusiv visning av filmtraileren til Stina Saga på Narvik kino! Aldri før har noen av filmtrailerne våre blitt vist på filmlerret før, så det var kjempegøy. Alle de fremmøte ble servert Stina Saga-kake og fikk i tillegg med seg en spesiellaget versjon av filmtraileren. Søsteren og broren til Renate hadde laget en egen sang, Stina Sagas vise, som de hadde lagt over filmen, som filmmusikk. Hør den fine visa nederst i dette innlegget.

Torsdag kveld var det koselig middag med Renates familie og venner på Breidablikk gjestehus.

  

Renate på Ballangen museum og med Stina Saga-kake på filmvisningen.

Fredag fortsatte lanseringsmarkeringene i Narvik med en ny boksignering. Denne gang kunne alle kundene på Narvik Amfi sikre seg første bok av Stina Saga. På bokhandelen ARK skrev Renate hilsener til alle som ønsket en bok av den ferske forfatteren!

Tusen takk for en flott lanseringsuke, Renate!

Renate signerer bøker på ARK