1 million bøker om Sunniva

I dag gratulerer vi Liv Almendingen med over 1 million bøker av Sagaen om Sunniva!

Faksimile fra Glåmdalen

Sagaen om Sunniva ble lansert i august 2009, og fanskaren til Liv har etterhvert vokst seg svært stor. Kanskje du også er en av dem? Fanskaren til Liv er faktisk så stor at bok nummer 1 million nå er trykket i serien! Et flott tall for en flott serie!

På Facebook er det opprettet en egen fan-gruppe for serien fra Sørkedalen, og Liv får stadig henvendelser og spørsmål fra engasjerte lesere.

– Jeg får ofte tilbakemeldinger fra folk som synes det er spennende med tiden rundt svartedauden. Dessuten legger jeg stor vekt på å skildre tanker, natur og sanseopplevelser, for å gjøre historien så levende som mulig, sier Liv.

Livs suksess har resultert i flere presseoppslag de siste ukene, hun har blant annet vært på forsiden av både Romerikes Blad og Akersposten. Liv bor til daglig i Spania, hvor hun driver Den norske bokhandelen i Alfaz del Pi. Her har hun også blitt intervjuet av det norske magasinet Aktuelt Spania. Til magasinet forteller Liv at hun tar ideene til serien fra nyheter og hverdagshendelser, og at hun stadig tar i bruk egne livserfaringer når hun skriver.

Vi takker Liv for alle de flotte bøkene hun har skrevet så langt. Gratulerer igjen med millionen!

Har du ikke lest Sagaen om SunnivaBestill første bok gratis her!