Teppefall og Stina Saga nå som ebok!

Vi har tidligere blogget om at mange av våre serier finnes som ebøker på Digitalbok.no. Vi er nå glade for å annonsere at hele Teppefall også er tilgjengelig som ebok! I tillegg får du lastet ned første bok av Stina Saga helt gratis!

Teppefall er skrevet av kusinene Kamilla Mathisen og Gro Gravem. Serien handler om Andrea – en vanlig nordlandsjente som bærer på en drøm om å bli skuespiller. Til tross for at moren hennes er sterkt imot det, drar hun til Oslo for å søke lykken. Til å begynne med går alt bra. Hun får nye venner og føler at hun endelig er fri. I tillegg møter hun mannen i sitt liv. Thorbjørn er en kjekk, høy og mørk politimann. Men noe ved ham skurrer. Andrea virvles inn i et lidenskapelig forhold, som snart spinner ut av kontroll … Klikk her for å kjøpe ebøker i serien.

Stadig flere av våre lesere har gått til anskaffelse av lesebrett – en flott måte å lese serieromaner på. Med et lesebrett er leseopplevelsen svært lik papirbøker, og du kan fylle et helt bibliotek på brettet! Digitalbok.no kan i dag tilby hele 10 romanserier som ebøker, og det er planlagt at enda flere serier skal lanseres etterhvert, både nye og eldre.

Har du lyst til å prøve en serieroman som ebok? Alle de første bøkene i alle romanseriene kan lastes ned helt gratis hos Digitalbok! Klikk her for å prøve en roman. Stina Saga kan lastes ned ved å klikke her.

God ebok!