Storgårdsfolk passerer 3,5 millioner!

Storgårdsfolk 54 ble utgitt på mandag, og med utgivelsen har serien passert et opplag på hele 3,5 millioner bøker! Vi gratulerer Eva Stensrud med det fine tallet og den flotte serien!

I fjor var ti år siden bok nummer 1 av Storgårdsfolk var å finne i butikkhyllene. Eva Stensruds serie har i alle år hatt en spesiell plass i mange hjerter. Historien om Johanna Guldberg har både gledet, rørt og engasjert mange lesere opp gjennom årene, og serien har en stor og trofast fanskare. I forbindelse med tiårs-jubileet skrev Eva et brev til alle sine lesere hvor hun takket for de fine årene. Brevet kan du lese her.

Har du ennå ikke lest Storgårdsfolk? Serien er bonderomantikk på sitt aller beste! Stedet er Hedemarken, året er 1810. Sterke, vakre Johanna er odelsjente på praktgården Store Guldberg, og vi følger vi henne gjennom kjærlighet og hat, sorger og gleder. Johanna er uredd og frittalende og tar alltid de svakeste parti. Mange i familien hennes har skjebnesvangre hemmeligheter som får dramatiske følger, og hun må bruke hele sin styrke for å hanskes med alt som tårner seg opp. Johanna er trolovet med nabogutten, men av og til tviler hun på om han er det rette valget – for en sterk kvinne trenger en sterk mann …

Klikk her for å abonnere på Storgårdsfolk og her for å bestille første bok i serien!

Gratulerer med 3,5 millioner bøker, Eva!