NY SERIE: Nattmannens datter

Vi er kjempeglade for å annonsere at vi lanserer en ny serie i juni! Nattmannens datter av May Lis Ruus er en varm og gripende serie om barnehjemsbarn – en serie vi er sikre på vil fengsle alle våre lesere!

Nattmannens datter er en fengslende romanserie fra 1700-tallets Bergen. Forfatter May Lis Ruus gir deg et rørende og hjerteskjærende innblikk i datidens kår og rangstiger. Nattmannens datter er historien om de mange barneskjebnene på tugthuset i Bergen og om nattmenn, bøddelens hjelpere og byens renovatører – blottet for all ære …

Bergen, 1701: Lucie Tønnisdatter husker sin far, som ble ført bort av fremmede menn da hun var liten. Han sa at han alltid skulle ta vare på henne. Likevel må hun vokse opp blant andre fattige og foreldreløse barn på det fryktede Tugt- og manufakturhuset.

En natt sniker Lucie sniker seg ut på bosshaugen. Hun vil prøve å finne en bursdagsgave til lille Tilly. Lucie ser noe som glitrer – en ring! Men ringen sitter på en hånd, som tilhører en død kvinne. En ung kvinne Lucie kjente så altfor godt …

Straffen for å bryte husorden er nådeløs; Lucie blir pisket og slått med stokk i alles påsyn. Midt under den brutale tuktingen bryter en stemme inn for å stanse det grusomme opptrinnet. Byens rakker: den forhatte nattmannen. Hvorfor vil han redde Lucie?

Dersom du allerede abonnerer på en av våre serier, vil du få første bok i serien gratis tilsendt i posten i slutten av mai! Gled deg!

Vi kommer i ukene fremover til å legge ut mer informasjon om serien og forfatteren, i tillegg til en eksklusiv førlesing av første bok i serien!

Flott velkomstgave: Alle som blir abonnent av Nattmannens datter får et lekkert sjal i ekte pashmina – GRATIS! Det flotte sjalet kan også brukes som skjerf, og du kan velge mellom to farger – lilla eller rosa. Klikk her for å abonnere.