Vinneren av Stina Saga-konkurransen

Deltok du i Stina Saga-konkurransen?
Nå er vinneren kåret!

Vi fikk inn svært mange svar i konkurransen, det er tydelig at mange har latt seg fascinere av Renate Josefsens første bok om Stina Saga! Riktig svar var noe spiselig/spiselige skjell, og vinneren av konkurransen er:

Marianne Fagermo Wold

Marianne er fra Bjerkvik i Nordland, og for tiden leser hun både Stina Saga og Morshjerte. De første seriene Marianne leste var Sagaen om Isfolket og Hulebjørnens klan, og hun har stor sans for serier som omhandler trolldom og det okkulte. Hun er også veldig glad i de mer jordnære seriene, f.eks. Havets datter og Morshjerte, som skildrer livet fra mange år tilbake.

– Disse seriene har mange av de samme problemstillingene og utfordringene man møter i dag, om dog i en annen skala, og det gir meg en livlig og god leseopplevelse. Da får man mulighet til å sette seg inn i situasjonene, forteller Marianne. De neste seriene hun ser frem til å lese er Arvesynd og Nattmannens datter.

Vi takker alle som deltok i konkurransen og gratulerer Marianne med en ny iPad!