Førlesing av Nattmannens datter

Mandag 11. juni finner du vår nye serie Nattmannens datter i butikkene. Vi gleder oss veldig til den nært forestående lanseringen, og allerede nå vil vi dele de første sidene av serien med deg! Nederst i innlegget har vi lagt ut en liten smakebit fra den gripende første boken. Håper du liker det!

Nattmannens datter er skrevet av bergensforfatter May Lis Ruus, og du er invitert til stor lanseringsfest i Bergen mandag 11. juni! Mer informasjon kommer her på bloggen og på www.norskeserier.no.

Bergen, 1701: Lucie Tønnisdatter husker sin far, som ble ført bort av fremmede menn da hun var liten. Han sa at han alltid skulle ta vare på henne. Likevel må hun vokse opp blant andre fattige og foreldreløse barn på det fryktede Tugt- og manufakturhuset. En natt sniker Lucie sniker seg ut på bosshaugen. Hun vil prøve å finne en bursdagsgave til lille Tilly. Lucie ser noe som glitrer – en ring! Men ringen sitter på en hånd, som tilhører en død kvinne. En ung kvinne Lucie kjente så altfor godt … Straffen for å bryte husorden er nådeløs; Lucie blir pisket og slått med stokk i alles påsyn. Midt under den brutale tuktingen bryter en stemme inn for å stanse det grusomme opptrinnet. Byens rakker: den forhatte nattmannen. Hvorfor vil han redde Lucie?

Likte du det du leste? Du kan bestille abonnement på Nattmannens datter allerede nå! Alle abonnenter får et lekkert pashmina-sjal i gave! Klikk her for å bestille.

Bruk pilene for å bla fram og tilbake i boken. Du kan også klikke på boken («Expand») for å få en større versjon. God lesing!