Hele Stormvinder som e-bok

Gladnyhet til alle som har lyst til å lese Berit Elisabeth Sandvikens gripende serie:

Nå får du hele Stormvinder som e-bok!

Digitalbok.no finner du alle de 12 bøkene av Stormvinder som e-bok. Perfekt for late stranddager eller i godstolen på terrassen. Lengden på serien er også fin – du rekker å lese hele i løpet av ferien!

Stormvinder er en slektssaga fra Lom og Eidsvoll fra 1832-1880. Embjørg er 20 år gammel da faren omkommer på mystisk vis. Forloveden Jomar støtter henne gjennom sorgen, men alt faller i grus for Embjørg da han svikter henne til fordel for lillesøsteren. En stormfull kveld forsøker hun å ta sitt eget liv, men reddes av en fremmed, ung mann som kaller seg Mikkel. Embjørg aksepterer frieriet fra Mikkel for å slippe bort fra skammen. Men ”Mikkel Henriksen” er i virkeligheten en farlig, svensk bedrager … Fortid og nåtid veves sammen i Stormvinder, og kjærligheten settes på prøve …

Klikk her for å gå til Digitalboks hjemmeside.