Stor lansering av Nattmannens datter

Vi har gleden av å invitere deg til lanseringen av Nattmannens datter i Bergen!

Mandag 11. juni feirer vi at første bok av May Lis Ruus’ nye serie er i salgBåde signering, byvandring og filmvisning står på programmet, så dette blir en ettermiddag du ikke vil gå glipp av!

Program for dagen:

  • Kl. 15.30: Boksignering og utdeling av gratisbøker på Narvesen Harbitzhjørnet.
  • Kl. 17.00: Byvandring fra Narvesen Harbitzhjørnet.
  • Kl. 19.00: Visning av filmtraileren til Nattmannens datter på Bergen Kino.

Byvandringen starter ved Narvesen Harbitzhjørnet (Lidohjørnet, Torgalmenningen 1), klokken 17.00. Fra klokken 15.30 kan du sikre deg en signert bok av forfatter May Lis på samme sted.

På byvandringen vil du bli guidet gjennom Bergens historiske gater av Historieverksemda, May Lis Ruus og nattmannen selv. Vandringen foregår i fotsporene til nattmannen og hans datter, og stoppestedene er som følger:

Det gamle Rådhus og Rådstuplass
Bergen Domkirke
Tukt- og Manufakturhuset
St. Jørgens Hospital (Lepramuseet)
St. Jacobs kirkegård for fattige
Stadsporten

Vandringen er en unik mulighet til å bli bedre kjent med Bergens historie, og vi håper å se mange av dere der! Turen vil ta ca. 1 og 1/2 time.

Etter vandringen er alle invitert til filmvisning på Bergen Kino, klokken 19.00. Filmtraileren til Nattmannens datter ble spilt inn i Bergen i mai, og nå gleder vi oss til å vise den til deg! Det blir servering av snacks og drikke, og du får mulighet til å snakke med forfatteren.

Begge arrangementene er gratis.

Hjertelig velkommen!