I dag er dagen!

I dag er dagen vi lanserer Nattmannens datter! Mandag 11. juni er forberedt i mange måneder av både forfatter og forlag, og vi har gledet oss lenge til å dele denne gripende serien med deg!

I Nattmannens datter skildres livet til Lucie og de andre barna på Manufakturhuset i Bergen, og tilbakemeldingene på første bok har så langt vært veldig gode. Her er noen av kommentarene som har kommet inn på bloggen:

Spennende og godt skrevet. Boken skildrer livet på 1700-tallet på en fantastisk måte. Serien kan absolutt anbefales.
Hildegunn

Dette er en av de mest velskrevne romanseriene jeg har lest. Nattmannens datter er veldig spennende, og ikke minst rørende. Jeg gleder meg til å følge den fremover.
Lise Marie

Fikk Nattmannens datteri går. Hadde bestemt meg for å lese et par kapitler, endte med at hele boka ble utlest på knappe tre timer. Utrolig flott skrevet. Gleder meg å følge Lucies verden i de kommende bøkene.
Anna

I dag er det stor lansering av serien i Bergen, og du er hjertelig velkommen til å delta! May Lis signerer bøker på Narvesen Harbitzhjørnet (Lidohjørnet) fra kl. 15.30, og klokken 17.00 starter byvandringen fra samme sted. Etter vandringen (kl. 19.00) blir det visning av filmtraileren og kinoreklamen for serien på Bergen Kino i Neumannsgate 3. Alle arrangementene er gratis og det er ingen påmelding.

På tirsdag signerer May Lis bøker på Norli på Lagunen kjøpesenter fra kl. 12.00 til 13.00. Senere på ettermiddagen, fra kl. 15.00 til ca. 17.00 blir det signering på Meny-butikken på Oasen kjøpesenter.

Vi gratulerer May Lis med seriedebuten og en flott serie!

Ønsker du å abonnere på Nattmannens datter? Som abonnent får du et flott pashmina-sjal i velkomstgave, i tillegg til flere abonnementsfordeler. Klikk her for å bestille og lese mer.