Christin i Amazonas

Fulgte du med på programmet Den store reisen som gikk på NRK i 2008? Kanskje du også kjente igjen én av deltakerne?

Familien Prøis, med mor Christin Grilstad Prøis i spissen, er en av familiene som bytter ut sin komfortable tilværelse i Norge med primitive og ukjente omgivelser på den andre siden av kloden. Alle familiene blir «innkvartert» hos forskjellige urfolk i tre uker, og her skal de bo og leve akkurat som urfolket gjør. Noe helt annet enn å skrive Livets lenker!

Christins familie bor hos krigerfolket Waoraniene i dypet av Amazonasjungelen i Ecuador, og her får de en opplevelse de sent vil glemme. Hos Waoraniene sover de i samme hengekøye, og Christin får en ubehagelig overraskelse når hun lærer hvordan stammen tilbereder sitt daglige måltid …

NRK viser nå serien i reprise hver lørdag klokka 16.10, og legger også ut episodene fortløpende på nettsidene sine. Vi anbefaler alle å ta en titt på Christin opplevelser! Kanskje hun fikk litt inspirasjon til Livets lenker i jungelen …?

Klikk her for å se episodene på nett (fra episode 6).

Christin skal lære seg å partere en ape!